Tidernas sämsta låtar

Tidernas sämsta låtar Image

Tidernas sämsta låtar

Smaken är, som bekant, som baken; både delad och mer eller mindre stor, och när det kommer till musik är detta sannare än någonsin. Hur många gånger har människor inte grälat om musiksmak och det är egentligen ganska fascinerande hur en individ kan stå och lyckligt digga i takt till musiken samtidigt som personen bredvid nästan blir spyfärdig av samma låt.

Det har gjorts många listor i ämnet men över lag så är det samma titlar som dyker upp när man skall fastställa alla tiders sämsta låtar och egentligen är det bara ordningsföljden som varierar.

Den sämsta låten som någonsin skrivits brukar unisont vara Starships We Built this City: en gräslig historia i neonrosa med en text som skriker dravel och nödrim. För folk som hatar 80-talet är detta det främsta exemplet på varför de gör det.

En annan extremt hatad låt är Ice Ice Baby med Vanilla Ice; dels då den är ett helgerån på en populär duett mellan legenderna Freddie Mercury och David Bowie, men också då rapparen som framför den är så otroligt töntig. Andra rekorddåliga låtar som också är värda att nämnas är Bobby McFerrins Don’t Worry be Happy, Madonnas version av American Pie och Huey Lewis The Heart of Rock n’ Roll.

FÖRFATTARE | emilia Comments | Kommentarer inaktiverade för Tidernas sämsta låtar DATUM | april 12, 2018

Kategorier och taggar

lovebond-lite