Maxa löprundan med rätt musik

Maxa löprundan med rätt musik Image

Maxa löprundan med rätt musik

Våren är på väg och det är dags att ge sig ut i löpspåren igen. För att det inte ska kännas lika tungt de där första gångerna är det viktigt att maxa med riktigt bra musik i lurarna. Det ska vara högt tempo och något man blir glad av, samtidigt som det ska få en att koppla bort allt annat en liten stund. Det sista man vill göra på löprundan är att fastna i negativa eller tunga tankar eftersom det drar ner ens energi och det kommer bli mycket jobbigare att ta sig framåt.

För att verkligen göra det bästa av musikupplevelsen krävs ett par grymma hörlurar. Hörlurar med sladd ligger inte riktigt i tiden lägre, utan ett par riktigt bra bluetooth hörlurar är helt rätt investering just nu. Hos teknikdelar.se finns det mängder av bra hörlurar som passar perfekt när man är ute och tränar. Dessa har inga sladdar som är i vägen, ljudet är riktigt bra i dem och de sitter kvar bra även om man rör på sig mycket. De finns i många olika modeller så det finns garanterat något som passar alla!

Topp 10 bra låtar att springa till

Här listar vi de bästa låtarna att lägga in i din Spotify-playlist och dra på ute i spåret eller på bandet på gymmet. Lägg in dem i din spellista nu direkt och kör riktigt hårt under nästa träningspass!

  • Blümchen – Heut ist mein tag

En riktigt eurotechno-klassiker från 90-talet. Vi har alltid älskat Blümchen och hennes låt ”boomerang” är en riktigt bra bubblare till den här listan.

  • Fatboy Slim – Right here, Right now

Fatboy Slim är allt man egentligen behöver när det gäller hård techno som är perfekt att springa till.

Känns den otippad på listan? Kanske, men testa att värma upp till det här beatet. Du kommer inte bli besviken.

  • Outkast – Hey ya!

”Shake it like a polaroid picture!” Det är precis vad vi vill göra till den här låten. Ut och shakea på gymmet eller i löpspåret direkt!

  • Eminem – Lose Yourself

8 mile var en riktigt bra film och soundtracket är minst lika bra. Här finns många upptempo-låtar som är som gjorda att ta ut sig till. Favoriten är självklart ledmotivet.

  • The primitives – Crash

”Lala la lala la lala lala”, jodå den här låten kan vi innan och utan. Det går inte att stå stilla till den här låten och den gör en på riktigt bra humör!

  • Run the world (Girls) – Beyoncé

Allas vår queen Beyoncé – självklart ska hon vara med på den här listan. Girl Power ger alltid extra energi till träningspasset.

  • Bruce Springsteen – Born to Run

SPRINGsteen och Born to run, kan det finnas någon mer given låt att knyta på sig löparskorna till egentligen?

FÖRFATTARE | emilia Comments | Kommentarer inaktiverade för Maxa löprundan med rätt musik DATUM | mars 12, 2020

Kategorier och taggar

lovebond-lite