Gå på popskola

Gå på popskola Image

Gå på popskola

Musik har alltid varit en av de populäraste konstformerna och idag sysslar svenskar mer med någon form av musikaktivitet än någonsin. Tv-program som Let’s Dance, X-factor och Fame Academy har fått det svenska folket att sitta som klistrade vid rutan och alltfler yngre drömmer om att en dag bli en känd popstjärna. I och med sociala medier som Twitter, Facebook och Youtube har det dessutom blivit lättare att göra sig hörd och sedd och musiken flödar i alla kanaler.

Om man går i vanlig skola eller har ett vanligt jobb så behöver det inte betyda att man inte kan förverkliga sina drömmar, och detta är en av filosofierna bakom Popskolan som ligger i Åkersberga. Här arbetar professionella musiker och lärare för att människor i alla åldrar skall få möjligheten att lära sig instrument att sjunga, att spela och att få scenvana.

På Popskolan sysslar man med allt om har med musik att göra och det enda kriteriet för att gå på en kurs här är att gilla musik. Man kanske vill bli DJ eller musikproducent, hårdrocktrummis eller vissångare – allt är möjligt. Skolan sker på fritiden och de olika kurserna och projekten förnyas ständigt – allt med kärlek till musik.

FÖRFATTARE | emilia Comments | Kommentarer inaktiverade för Gå på popskola DATUM | november 6, 2018

Kategorier och taggar

lovebond-lite