Musik live i Göteborg i sommar

Musik live i Göteborg i sommar Image

Musik live i Göteborg i sommar

Den som bor i Göteborg och som gillar att gå på konserter, spelningar och musikuppträdanden kommer att ha ett fullspäckat schema i sommar. Många artister har nämligen bokats in till olika event under sommaren i staden. Här nedan ska vi tipsa om de musikevents som absolut inte får missas! För dig som inte bor i Göteborg finns det såklart möjlighet att gå på musikspelningar ändå, åk hit på en minisemester och passa på att gå på konsert. Eller varför inte ta dig pick och pack och anlita en flyttfirma i Göteborg och flytta dit helt enkelt!

Pustervik

Klubben Pustervik kan man lite på, alltid har det någon stor spelning på gång. Denna sommar har vi bland annat artister som Stor, Dead Boys, Men At Work, Kevin Morby med flera att se fram emot. Biljetterna tar slut fort och den som vill säkra sin plats bör genast besöka Pusterviks hemsida för att köpa sig en biljett.

Liseberg lockar stora artister till sig

Underbara Liseberg , vad vore en sommar utan dig? Precis som förra året och året innan det kommer stora namn till Lisebergs Stora Scen i sommar. För att bara nämna några så kommer Hardcore Superstar, Smith and Tell, Caroline Af Ugglas, Little Jinder, Plura, Mares och Peg Panevik, Alice B, Peter Jöback, Tove Styrke och många fler. Alla konserter ingår i entréavgiften som är på 110 kr. För att se datum för varje enskild spelning besök Lisebergs egen hemsida och välj kalender.

Summerburst och stora DJ:s

Som vanligt lockar Summerburst i Göteborg världskända DJ:s till stan. På året Summerburst kommer inte mindre än Broiler, Steerner,Dimitri Vangelis & Wyman, Mambo Brothers, Caroline Roxy, Steve Aoki och många fler. Än finns det biljetter kvar till detta två-dagars-event men rätt som det är tar det slut. Kom ihåg att köpa biljetter i tid om du vill gå på Summerburst i sommar. Datumen för Summerburst i Göteborg 2019 är 7-8 juni.

Way out West

I slutet av sommaren är det dags för Way Out West , en riktig klassiker i Göteborg. Som vanligt bokas artister allt eftersom för detta event men än så länge kan vi redan konstatera att det kommer bli en bra line up. I år kommer bland annat Silvana Imam, Cardi B, James Blake, The Cure, Zara Larsson, Miriam Bryant, Veronia Maggio och många fler. Se fler artister på hemsidan och håll dig uppdaterad fram till festivaldags. Festivalen kommer att pågå från den 8 – 10 augusti. Man kan köpa endagarsbiljetter eller tredagarsbiljetter. Priserna är från 1995 för tredagarsbiljetterna. Det går även att lägga till en tjänst för transportservice som kostar 150 kr extra. Transportservicen är mellan Way Out West och Stay Out West. Observera att det är en åldersgräns på 13 år för festivalen.

FÖRFATTARE | emilia Comments | Kommentarer inaktiverade för Musik live i Göteborg i sommar DATUM | maj 17, 2019

Kategorier och taggar

lovebond-lite